Ние ја градиме вашата НАСМЕВКА!

За Нас

Ординацијата Неодент во своето повеќегодишно работење ја наметнува својата компетентност и стручност во работењето, издигнувајќи ја истовремено на највисоко ниво грижата за пациентите и нивното орално здравје. Следејќи ги најсовремените трендови во стоматологијата приоритет на ординацијата е задоволување на потребите и желбите на пациентите. Ординацијата, во простор од 120 м2 располага со три стоматолошки стола, современа опрема, запазувајќи беспрекорни технички и хигиенски стандарди.